FAQ’s

De meest gestelde vragen op een rijtje

Verzendvragen

Wij versturen alle bestellingen met de PostNL ( tenzij u er in het betaalproces voor kiest uw bestelling bij ons in de winkel – Lochem op te halen).

Afhankelijk van de grootte van uw bestelling wordt het een brievenbus pakketje of een normaal pakket ( wij kiezen dit tijdens het inpakken ).
Elke bestelling welke met de PostNL gaat krijgt een unieke Track & Trace code.

Alle bestellingen boven de € 50 worden gratis door heel Nederland verstuurd.
Onder dit aankoopbedrag worden er standaard verzendkosten van € 4,50 berekend. Het maakt niet uit of de bestelling als brievenbuspost of als pakketpost met PostNL verzonden wordt ( de extra kosten zijn voor onze rekening ).

Ophalen bij ons in de winkel in Lochem is gratis !

Verstuurd u ook naar Belgie & Duitsland?

Ja, dat doen wij met grote regelmaat. Ook deze bestellingen worden met de PostNL verstuurd. Standaard als pakketpost met een unieke Track & Trace code.

De kosten zijn:
– Belgie € 13
– Duitsland € 13

Betaling

1) iDEAL
De betaling via iDEAL is vertrouwd en veilig. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. De betaling gaat direct.
2) AfterPay
De naam zegt het al: AfterPay. Winkelen zonder direct te betalen. Tijdens het betaalproces bij ons hoeft u alleen maar uw gegevens en e-mailadres in te vullen. De bestelling wordt verstuurd, en na ontvangst krijgt u een factuur per mail. Met AfterPay kunt u betalen wanneer het u het best uit komt, binnen de gestelde betaaltermijn van 14 dagen.
3) Bankoverschrijving
Met een bankoverschrijving betaalt u zelf rechtstreeks aan ons ( op het moment dat u dat wilt ). De betaling duurt gemiddeld  2-3 werkdagen. Zodra de betaling binnen is wordt het product verzonden.
4) PayPal
PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel uw bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.
5) Bancontact / Mister Cash
Als u een online aankoop wilt doen, geeft u eerst de gevraagde gegevens van uw betaalkaart in. Vervolgens komt u terecht in een nieuw scherm. U heeft dan uw digipass nodig, die u ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de Bancontact/MisterCash in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. U ontvangt op het einde van dit proces een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestigt u op het computerscherm uw identiteit en uw betaling.
Daarna zal u terug gebracht worden naar de website van de webshop.

Do you accept international credit cards?
No we don’t. For payments see the items we use just above this row.

Retourneren

Wij realiseren ons dat een artikel in het “echt ” anders kan uitvallen dan dat het in onze webwinkel lijkt. Retourneren of gebruik maken van het herroepingsrecht, ook zonder opgave van reden, is bij ons geen probleem. Retourneren of gebruik maken van het herroeping is mogelijk binnen 14 dagen nadat u de bestelling heeft ontvangen. U kunt gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Wel verplicht is de artikelen in originele staat en voorzien van alle originele kaartjes ongedragen te retourneren. Mocht er iets ontbreken dan wordt een deel van het aankoopbedrag ingehouden.

Wanneer staat het geld weer op mijn rekening? Alle betalingen lopen via onze betaalserver Pay.nl . Op het moment dat wij het retour gestuurde artikel in ontvangst nemen boeken wij de betaling bij Pay.nl gelijk terug. Houdt u ongeveer rekening met 2 à 3 werkdagen voordat het geld door hen verwerkt is en weer bij u op de rekening staat.

Kan ik mijn bestelling gratis retourneren? Helaas is dit niet mogelijk. Er zijn door het retourneren van een bestelling kosten die gemaakt worden door pakketleveranciers. De retourkosten ( al dan niet met Track & Trace ) zijn voor uw eigen kosten.

Ons retouradres is:

Ter Mull Ondermode
Afdeling Retouren
Walderstraat 31
7241 BH LOCHEM

Hoe kan ik hulp krijgen tijdens het bestellen?
U kunt tijdens onze openingstijden contact opnemen:
telefonisch: +31 (0)573 251585
met de app: +31 (0)6  81 19 03 85
of mail: info@termullondermode.nl[