“Lingerie moet niet gewoon goed zijn, ze moet perfect zitten.
Daarom is persoonlijk advies zo belangrijk voor wie lingerie koopt.
Het label Lingeriestyling benadrukt het belang van de kwaliteit van het lingerieadvies.”

Ignace Van Doorselaere, voormalig CEO Van de Velde

Een goede outfit, een goed humeur en een gezonde dosis zelfvertrouwen begint bij lingerie die perfect zit en je er op je mooist doet uitzien. En dat kan enkel als je beha perfect is aangepast aan je figuur en het effect dat je zoekt. Daarom is professioneel maat- en stylingadvies zo belangrijk.

In 2007 lanceerde Van de Velde daarom Lingerie Styling. Dit is een internationaal kwaliteitslabel voor geselecteerde lingeriespeciaalzaken die de best mogelijke service bieden aan elke consument. We geven dit kwaliteitslabel enkel aan winkels die een professionele stylingopleiding volgden, waarbij niet alleen aandacht wordt besteed aan het bepalen van de juiste maat, maar ook aan een gepast onthaal en een goed advies rond snitten, kleur en persoonlijke stijl.

Ter Mull Ondermode in Lochem is al jaren een Lingerie Styling gecertificeerde winkel voor alle 5 lingerie specialistes. Op maandag 1 maart 2021 en dinsdag 28 september 2021 hebben alle 5 de lingerie specialistes de nieuwste training weer met succes gevolgd.